Fatima Moreira de Melo is duidelijk over het krijgen van kinderen

 

In de categorie lekker duidelijk: Fatima praat in LINDA. over het krijgen van kinderen. “Ik heb er gewoon geen zin in”, zegt ze. En dat vind ik nou eens bijzonder verfrissend.

 

 

Moreira de Melo vertelt in een dubbelinterview met rapper Boef dat ze vindt dat mensen te snel en makkelijk aan kinderen beginnen. “Ik vind het een grote verantwoordelijkheid en heb het gevoel dat mensen er gewoon maar aan beginnen”, legt ze uit. Dit zou het punt zijn waarop ik normaal begin met het bekritiseren van de kindervraag door Boef, maar Fatima’s eerlijke antwoord weerhoudt me daar nu even van. En ik vermoed ook dat ze hem rustig van repliek had gediend als ze niet op deze vraag zat te wachten.

 

Nee is ook een antwoord, blijkt maar weer. Vooral als het over krijgen van kinderen gaat. Laten we dat vooral onthouden. Niet dat Moreira de Melo antwoord hoefde te geven op de vraag, maar het is toch een fijne reminder.

 

Beeld: @fatimademelo

 

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans