IRENE X PHILIPS LUMEA

Every moment ready. Hoe gebruik je de Philips Lumea

 

Aan mijn lijf geen lange broeken meer. Nu de lente in volle gang is, loop ik steeds vaker met blote benen. Ik hoef ze niet meer te verstoppen want ik ben every moment ready.

 

 

Met het mooie weer in aantocht word ik iedere ochtend wakker met een smile op mijn gezicht en twee vragen in mijn hoofd: schijnt het zonnetje al? en kan ik vandaag mijn nieuwe jurk aan? Want zodra de temperatuur boven de 18 graden is, zie je mij niet meer in een lange broek en met bedekte armen.

 

Hoeft ook niet, want sinds ik de nieuwe Philips Lumea gebruik, heb ik geen last meer van kriebelige haartjes en stoppeltjes. Zorgeloos glad noem ik dat. Voor mij geen vijf minuten extra douchen om de boel weer te ontharen met een mesje, of dat pijnlijke gedoe met strips om te harsen.  

 

Gewoon even flitsen en klaar ben ik. Eerst om de veertien dagen en dan alleen nog eens in de zes weken om dit fijne resultaat te houden. Hoe ik dat doe? In dit filmpje leg ik het je haarfijn uit. So easy…

 

 

Dit is een gesponsord artikel. Om jou te voorzien van de fijnste artikelen op Franska.nl werken wij samen met merken die naadloos bij ons passen. Dit doen we in de vorm van de mooiste content, voor jou en voor onze partners.
 
 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit