Even over de jurk van Amalia

Die kun je dus hier kopen.

 

 

 

Gisteren was de grote dag waarop prinses Amalia 18 werd. Dat moest gevierd. Eigenlijk met een startsalaris van een rommelige anderhalf miljoen, maar Amalia (hulde, hulde) bedankte daarvoor omdat ze zich daar ‘niet prettig’ bij voelde. Haar bescheidenheid en ingetogenheid stralen ook door in haar kledingkeuzes. Want wat doe je aan op een foto waarvan je weet dat hij de geschiedenisboeken in gaat? Het moet koninklijk, classy, op geen enkele manier als kwetsend uitlegbaar, niet te modisch (de dad sneaker lijkt me niet zo’n goed idee bij deze gelegenheid) en ook weer niet te prijzig want dan doopt Youp zijn pen vast in het zuur. Maar te goedkoop kan ook weer niet echt.

 

Applaus voor Amalia en haar stylingsouffleurs, want de keuze was reuze. Ze koos voor een rode robe van Max Mara die hooggesloten is en tot net over de knie valt en… En oh wat zal er een champagne ontkurkt zijn, voor een LaDress-jurk van de Nederlandse onderneemster Simone van Trojen. Vond je het ook een plaatje? Hij heet Naomi en is voor €259,- geheel de jouwe.

 

Nog een keer hulde voor de sieraden van Amalia. Die zijn namelijk van het fairtrademerk SeeMe dat vrouwen helpt die te maken hebben gehad met huiselijk geweld.

 

Hulde, Amalia, wat doe je het allemaal goed.

 

Credits: RVD

 

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach