Even een vlekje wegwerken

Ik had niet verwacht dat het me zou lukken, maar mooi wel dus. Dankzij dit middel.

 

 

Een week geleden had iedereen het over Blue Monday. Volgens mij kunnen ze die traditie beter vervangen voor Grey January. Komt mij trouwens wel goed uit dat het buiten zo’n grauwe bedoening is, dan is het tenminste niet zonde als je binnen veel te doen hebt. Van de nood een deugd gemaakt dus. Ik had het er vorige week al over dat er nodig opgeruimd moest worden. Nou, de plastic bakjes en dekseltjes zijn intussen weggewerkt en strak georganiseerd. Hatsekidee. Nu de rest nog. Ben ik natuurlijk nog lang niet klaar mee. En uiteraard ontaardt die opruimerij in een grondige schoonmaak. Dat is toch een februari-traditie? Plak ik die maand er meteen maar aan vast.

 

Over schoonmaken gesproken

 

Alweer een tijdje geleden mocht ik van Eucerin hun productlijn proberen die pigmentvlekken vermindert en voorkomt. Ik kreeg de hele lijn, maar ging alleen aan de gang met de dagcrème. Leek me wel genoeg. Even een vlekje wegwerken, dacht ik. Nou heb ik gelukkig niet zoveel pigmentvlekken, maar eentje mocht er best weg. Na een tijdje gaf ik door dat het bij mij helaas niet werkte. Toen ze erachter kwamen dat ik alleen de dagcrème gebruikte, gaven ze me het advies om de hele lijn te proberen. Alle producten tegelijk, dus ook serum en nachtcrème. Niks voor mij om zo braaf een advies op te volgen, maar deze keer deed ik het gewoon, het was tenslotte voor een goed doel . En na een maand of twee zag ik dat het vlekje vervaagde. Ik smeer dus nog even door, dat begrijp je. Ook m’n handen geef ik stiekem een likje mee, daar zitten nogal wat vlekken. Lijkt ook minder te worden. En het ruikt trouwens ook nog lekker. Heel subtiel. Vooral leuk als je je handen ’s nachts op je kussen naast je neus hebt liggen.

 

Grootste boosdoener voor pigmentvlekken is natuurlijk de zon. Nou, daar hebben we met deze Grey January niet zoveel last van en ik zeker niet, nu ik het binnen zo druk heb. Ga ik voorlopig dus gewoon lekker door met vlekjes wegwerken. Niet alleen in huis, maar ook op m’n huid.

 

Als je nou denkt: ‘Waarom mag zij altijd alles uitproberen? Dat klusje wil ik wel overnemen’, dan kan ik je blij maken. Ik mag die hele lijn, met een totale winkelwaarde van € 116,46 gewoon zomaar cadeau doen. De anti-pigment dagcrème die de aanmaak van melanine vermindert dankzij het door Eucerin gepatenteerde Thiamidol, de anti-pigment nachtcrème die ’s nachts voor je aan de gang is en meteen je huid zachter maakt, het serum-duo: een anti-pigment en anti-age product in één en de anti-pigment spot corrector, waarmee je plaatselijk vlekjes kunt verminderen. Super toch?

 

 

Wil je het ook proberen? Hebben, hebben, hebben? Laat dan een berichtje achter op Facebook bij dit artikel. Ik maak volgende week maandag de winnaar bekend. Succes! Ik ben weer even bezig. Deze week zijn de tafelkleden aan de beurt. En uiteraard de vlekjes. Dat gaat in een moeite door.

 

Maak er wat moois van deze week, dan doe ik dat ook.

 

Liefs van Franska

 

 

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska