Eva Jinek zegt ja!

 

Nee niet tegen haar meneer. Eef gaat heus niet trouwen. Maar als ze gevraagd wordt om het Songfestival te presenteren, dan zegt ze daar zeker geen nee tegen!

 

Eva noemt het ‘de allergrootste tv-klus op aarde. Je zou wel een mafkees zijn als je daar nee tegen zegt.’ Dat zou leuk zijn zeg, Eva in een prachtige jurk als gastvrouw van het Songfestival. Dat zie ik wel zitten.

 

Wie is er nog meer leuk? Jan Versteegh en Geraldine Kemper. Samen dan hè? Die vind ik altijd zo gezellig. Het enthousiasme spat van het scherm. Of Patty Brard? Zeg nou zelf, lijkt me enig. Humberto Tan dan? Kan ie meteen een heel lange neus maken naar al die mensen die vonden dat hij moest stoppen met RTL Late Night.

 

Maar niet Patricia Paay hoor. Too much drama. Of Gordon. Want hij wil natuurlijk weer zelf zingen. Of Matthijs van Nieuwkerk. Praat veel te snel. En Ivo Niehe al helemaal niet. Ondanks zijn enorme talenkennis. Die staat daar dan gewoon te shinen alsof hij Mister Songfestival himself is. Ook niet de bedoeling.

 

De nieuwe Luv’-zangeres Chimène van Oosterhout wil ook wel. Zij spreekt namelijk zeven talen vloeiend en wil graag de presentatie van de puntentelling doen.

 

Gaap, die puntentelling sla ik over. Ook al is ie niet in zeven talen, dan nog is ie slaapverwekkend…

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit