deel 259

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Een Hells Angel in huis!

 

Helaas, ik kan niet schrijven, want ik heb last van een wel heel laaghangende depressie, allemachtig, heb de hele dag in bed en op de bank gehangen, niet tot iets in staat, kotsmisselijk en duizelig, somber en huilerig, thanks to Zyban, wat een gemeen spul! Huis gezien, helemaal naar mijn zin, super, ben benieuwd of de bank het ook een goed plan vindt.

 

‘Ze blijven de hele week’

 

Kom ik vanmiddag binnen, staat er een soort Hells Angel in de gang: grote vent, slecht gebit, motorlaarzen, hoofddoek, oorring en tattoo’s… De vader van de au pair! Samen met haar zusje komt hij logeren (dat wist ik natuurlijk wel), ze blijven de hele week… Dit was het, ik moet even rusten, life’s too much.

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen