Ellemieke Vermolen deelt foto van overleden zoontje

 

Vandaag zou hij vier jaar zijn geworden, zoontje Joshua van Ellemieke Vermolen en Sergio Herman.

 

 

Vlak voor de geboorte kwam hij te overlijden en elk jaar eert zij hem op een mooie manier: een “Joshadag.” Elk jaar is dat dé dag waarop hun kinderen mogen bepalen wat ze gaan doen. Alles mag en alles kan. Wat een mooie manier om hun zoontje Josha te eren.

 

Ook op Instagram deelt Ellemieke een foto van zichzelf met haar zoontje, vlak na de geboorte. “Je was helemaal af, zo gaaf zo mooi. Alles erop en eraan. Tien vingertjes en tien teentjes…” Maar ook voor de moeders die hetzelfde hebben moeten doorstaan heeft ze een bericht: “Voor alle mama’s die dit ook hebben meegemaakt. Weet dat de pijn minder wordt en het gemis soms groter… Zoals de zee, soms wild, soms kalm, eb en vloed. Laat het komen. Wees krachtig en lief voor jezelf, maar vooral trots op wie je nu bent! Ik voel jullie…”

 

Knap hoor, om er zo sterk in te staan en zo’n verdrietige dag toch een soort mooie draai te kunnen geven voor je kinderen en voor jou. Het zonnetje laat zich in ieder geval zien op deze Joshadag. Veel sterkte voor Ellemieke en haar gezin vandaag.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door E L L E M I E K E ♡︎ (@ellemieke_vermolen)

 

 

Foto: Instagram Ellemieke Vermolen

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer