Een koopje: het Wake Up Light bij de Action

wake up light action

 

Een goede slaper ben ik helaas nooit geweest. In slaap komen kan ik niet en wakker worden vind ik ook heel medium.

 

 

 

Ik word wel altijd erg vroeg wakker, maar echt mijn bed uitkomen vind ik een drama, dus ik ben al jaren dingen aan het uitproberen die me hopelijk makkelijker in slaap laten komen én die me vrolijker en beter wakker laten worden. Een groot nadeel vind ik echter dat alles meteen zo gigantisch duur is. Ik hoor mensen lyrisch zijn over een Wake Up Light, maar voor de prijzen die ik op internet zie vind ik het toch een best groot risico om zoiets te kopen; straks werkt het niet en dan zit je met dat ding.

 

Maar voor deze prijs wil ik het absoluut wel proberen: Action heeft nu in hun webshop een Wake Up Light voor maar €22,95. Al jaren vind ik Action echt één van de leukste winkels omdat ze je altijd weten te verrassen met briljante producten. Zo ben ik extreem blij met mijn elektrische droogrek, want als je het je nog afvraagt: dat werkt dus serieus héél goed. Daarom heb ik ook meteen meer vertrouwen in deze Wake Up Light.

 

Goed, de review moet dus nog komen, maar ik wilde jullie deze tip niet onthouden. Voor nog geen 25 euro, en misschien is het wakker worden hiermee wel een feestje. Fingers crossed.

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer