Een heerlijke
verwen­nerij
voor jezelf
winnen?

 

Dit is je kans! Ik zou maar snel reageren!

 

Heb je laatst mijn artikel gelezen over de nieuwe crème van Olaz? Zo niet, dan vat ik het even voor je samen. Ik kreeg een mail binnen over de nieuwste revolutionaire crème, Olaz Whip genaamd. Het smeerseltje zou alles zijn wat ik nodig heb qua dagelijkse verzorging. Het is een verzorgingscrème die de strijd aangaat tegen huidveroudering. Hij wordt snel opgenomen, zorgt voor hydratatie, voelt licht aan en absorbeert heel snel. En last but not least: het is de basis voor je dagelijkse make-up.
 

Klonk fantastisch, dus moest ik ‘m proberen. En ik ben echt een grote fan. Omdat de crème zoveel verschillende functies heeft hoef ik niet meer vijf verschillende potjes te kopen. Een stuk overzichtelijker in mijn badkamerkastje, én ook beter voor mijn portemonnee.
 

Ik vertelde je toen ook al dat je ‘m zelf maar moest proberen om te ervaren hoe fijn hij is. Nu geef ik je ook echt die kans. Ik mag namelijk vijf potjes van deze crème zomaar gratis weggeven. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is reageren op Facebook onder het bericht en me vertellen waarom jij dit product zo graag hebben wil. Heb je geen Facebook? Stuur me dan even een mailtje via winnen@franska.nl. Over een week maak ik de winnaars bekend!

 

 

 

Succes!

Door: Danique van Leeuwenstijn

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Samen met haar Britse vriend woont ze in het hartje van Londen. Zelf is ze gek op reizen, gezelligheid, koken, goede wijn, en vintage treasures.

Afbeelding van Danique van Leeuwenstijn