Een gigolo, dat was precies wat Annelies nodig had

 

 

Annelies kan prima voor zichzelf zorgen, maar toch miste ze iets in haar leven.

 

 

‘Ik heb het gehad met relaties, en dat zeg ik niet om stoer te zijn. Na alle gedoe ben ik er voorlopig echt klaar mee. Getrouwde kerels, gescheiden kerels met bindingsangst, alleenstaande vaders – met alle gevolgen van dien. En om nou te zeggen dat ik een man nodig heb… Ik heb een te gekke baan, een hartstikke goed inkomen, meer sociale contacten dan ik kan onderhouden en twee katten die onvoorwaardelijk een kopje komen geven als ik thuiskom. Alleen seks is een issue, want daar hou ik  van.

 

Nou ben ik nooit vies geweest van een one-night-stand en de datingapps die daarvoor ‘cateren’ functioneren prima. Alleen weet je toch nooit precies wat je in huis haalt, moet je ook altijd weer investeren in smalltalk en een drankje doen en is het ook nog maar de vraag of meneer een beetje snapt wat vrouwen willen tussen de lakens. En zo kwam ik op het idee van een gigolo. Waarbij het grote watertanden al kon beginnen bij het zien van de foto’s. Mijn god zeg! Jong, mooi, gespierd en viriel. Zie daar maar eens uit te kiezen.

 

Ik besloot te boeken voor over een paar dagen, als het vrijdag was. En het idee van deze hunk met six-pack en tatoeages, die zich zomaar in mijn appartement zou komen melden? Hartstikke spannend! Op die vrijdag kon ik nergens anders meer aan denken, tegen het einde van de middag werd ik er zowaar nerveuzig van en toen hij uiteindelijk aanbelde kreeg ik het heen en weer. Ik herkende mezelf niet, zoals ik daar stond te schutteren.

 

Hij stelde voor om eerst wat te drinken. Dat brak het ijs. Zei dat ik me nergens zorgen om hoefde te maken, dat ik gewoon mocht zeggen wat ik wilde, wat ik fijn vond en dat hij het werk zou doen. Wat was hij jong, wat was hij mooi en, vooral, wat kwam hij zelfverzekerd over. Ik had geen idee meer wat ik wilde, besloot het maar gewoon over me heen te laten komen. Geen probleem, zei hij. Wilde ik naar de slaapkamer of liever in de woonkamer? Hij droeg me zelfs naar de slaapkamer. Zei dat ik mijn ogen lekker dicht kon doen en dat ik alleen wat hoefde te zeggen als ik wensen had of als hij iets deed wat ik niet prettig vond.

 

Ik kan je zeggen: deze man was een sensatie! Zoveel ervaring en fingerspitzengefühl en dat allemaal in één man? Nog dagen erna hoefde ik alleen maar aan hem terug te denken en ik was weer in de stemming. Inmiddels heb ik hem al zo’n tien keer geboekt en het was alle tien de keren vuurwerk! Voorlopig ben ik er uit. Ik boek hem als ik in de stemming ben en als mijn hoofd er niet naar staat is er niemand die gaat mekkeren.’

 

 

Annelies’ naam is vanwege privacy gefingeerd. Haar echte naam is bekend bij de redactie.

 

 

Moet jou ook iets van het hart en wil je dat (anoniem) met ons delen? Stuur dan een mail naar info@franska.nl onder vermelding van ‘Dit moet ik even kwijt’.