Een extra valentijnsactie

 

Zit je al de hele dag voor de brievenbus, met smart wachtend op een eventueel kaartje of een bos bloemen?

 

 

 

Als ik heel eerlijk ben zie ik niet veel mensen in mijn omgeving die nog veel doen aan Valentijnsdag, in de vorm van kaartjes sturen. En anonieme kaarten van geheime aanbidders ontvangen is er ook niet bij. Maar we kunnen er natuurlijk alsnog een mooie dag van maken, en dat gaat met deze extra winactie zeker lukken!

 

We mogen namelijk drie exemplaren weggeven van het boek van Elma van Vliet, dat nu verkrijgbaar is in de boekhandel. Dit jaar speelt Van Vliet voor cupido, want dit boek moet je zelf invullen en laat je stilstaan bij hoe bijzonder jouw liefde eigenlijk is.

 

Het is een invulboek dat je over de ander invult, met mooie vragen als ‘dit vond ik het leukst aan het begin van onze relatie’, ‘bij dit liedje moet ik altijd terugdenken aan toen’ en ‘ik wist dat ik verliefd op je was toen’. Vragen waar je vast wel het antwoord op weet, maar waar je misschien niet vaak genoeg bij stilstaat.

 

En juist daarom is het een mooi cadeau om aan je geliefde te geven. Want hoe mooi en fijn als je dit altijd kan teruglezen? En zelf ook weer terug kan denken aan hoe het vroeger was, en je ook op jullie toekomst kan verheugen?

 

Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel, gewoon een reactie achterlaten op Facebook. Heb je geen Facebook? Stuur dan een mailtje naar info@franska.nl en zet in het onderwerp ‘winactie Elma van Vliet’.

 

Een heel fijne Valentijnsdag gewenst!

 

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer