Anoniem iets liefs krijgen, wat vind jij daar nou van?

 

Maar als je er zoveel mensen gelukkig mee maakt, dan zal het waarschijnlijk toch wel ergens goed voor zijn.

 

 

 

Al blijft het natuurlijk een merkwaardige gewoonte, dat valentijn-gedoe. Kaartjes, bloemen en cadeautjes zonder afzender. Voor mij hoeft het niet. Ik wil graag weten wie die afzender is. Als er voor mij een envelop binnenkomt met achterop alleen een nummer en een postcode probeer ik eerst het handschrift te herkennen voordat ik ‘m openmaak. Natuurlijk zijn er mensen die ik heel graag iets liefs wil sturen en juist nu kwamen er allerlei schattige boeketjes en lekkere dingetjes voorbij. Maar ja, zoiets liefs sturen zonder afzender is ook niet mijn ding. Ik wacht wel even tot de valentijns-hype weer wat geluwd is.

 

Of ben jij juist een valentijn-fan?

 

Ach wat maakt het ook uit. Fan of niet, ik ga gewoon iets leuks weggeven. Gratis en voor niets te winnen. Omdat het nu eenmaal veertien februari is. Deze keer mét afzender, dat dan weer wel. Twee afzenders zelfs. Sabon en ik. Ken je Sabon? Ze hebben snoezig verpakte en lekkere verwennerij-producten. Vanwege valentijn mag ik vandaag zelfs een heel pakket weggeven. Nou ja, vandaag… ik verloot het volgende week maandag pas, dan heb je nog even de tijd om te reageren.

 

 

Wat er in dat pakket zit?

 

 

De Jasmine Shower Oil, rijk aan olijfolie, avocado-, jojoba- en tarwekiemolie en deze olie is ook nog hydraterend voor de huid. De doucheolie verandert bij het aanbrengen op een vochtige huid in een zijdezacht schuim. (€24,-)

 

 

Jasmine Body Scrub: geschikt voor de normale tot droge huid. Met zout uit de Dode Zee en verrijkt met natuurlijke oliën. Na het scrubben voelt je huid zijdezacht aan. Lekker toch? (€26,-)

 

 

Jasmine Repair Body Cream: een lichte lotion met hydraterende en voedende werking. Hij bevat olijfolie waardoor de huid soepeler aanvoelt. SPF4 erin zorgt ook nog voor dagelijkse bescherming van de huid. (€29,-)

 

Nou? Allerschattigste verwennerij toch? En dan die zachte jasmijngeur… mmm. Zie je het al op een rijtje in je badkamer staan? Even reageren dan. Dat kan onder het artikel op Facebook, maar dat wist je wel hè?

 

Een mooie dag gewenst. Wat zeg ik? Een mooie week!

 

Liefs van Franska

 

 

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska