Een B&B met een Engelse land­schapstuin en daaromheen natuur en niets dan natuur?

 

Dat is precies wat je bij Farmhouse de Hoeve in mooi Gelderland kunt verwachten. En jij kunt winnen.

 

Farmhouse De Hoeve ligt dus in Gelderland, tegen de mooie natuur van de Achterhoek aan, wordt omgeven door een Engelse landschapstuin (die is geaccepteerd door de Nederlandse Tuinenstichting en op afspraak te bezichtigen!) en biedt een heerlijk B&B-appartement dat geschikt is voor een gezelschap van twee tot vier gasten. Het appartement heeft een eigen voordeur waardoor privacy gegarandeerd is. Op de begane grond is de royale eetkeuken – met voor de keukendeur een patio waar je een glaasje kunt drinken of je maaltijd kunt nuttigen. Omdat gastvrouw Wendy zelf kok is, begrijpt zij als geen ander hoe een keuken ingericht en uitgerust moet zijn. Je kunt er dan ook van op aan dat al het mogelijke hier voorhanden is. Boven zijn twee grote kamers. De grote slaapkamer is uitgerust met comfortabele boxsprings. De tweede kamer is ingericht als zitkamer. Met twee extra eenpersoonsbedden die bedoeld zijn voor kinderen of boezemvrienden. Op de overloop is een badkamer met een douche en toilet. Wanneer je met z’n viertjes bent is er een tweede badkamer voorhanden.

 

   

 

   

 

Het ontbijt wordt niet geserveerd. Wel wordt de koelkast elke avond gevuld met alles wat je nodig hebt voor een copieus begin van de dag. Bij aankomst staat een fles rode of witte biologische wijn klaar. Bovendien is de gastvrouw meer dan genegen om een diner te bereiden op de avond van aankomst.

 

 

 

 

Het Buurtschap Tonden ligt vlakbij Brummen. In de buurt zijn Zutphen, Deventer en Lochem een bezoek waard en ook Apeldoorn en Arnhem zijn dichtbij. In de directe omgeving zijn veel prachtige tuinen die bezocht kunnen worden. Evenals twee MORE-musea. Op de Empese en Tondense Heide, beide op een steenworp afstand, is het eindeloos wandelen en fietsen. Met mooi weer is natuurstrand Bussloo een aanrader. Saunaliefhebbers kunnen terecht in Thermen Bussloo. In Nationaal Park de Veluwe is het Kröller-Müllermuseum een trekker. Golfen kan bij golfbaan de Engelenburg in Brummen. Na afloop kun je genieten van een geweldig diner in de oranjerie. Bronkhorst, de kleinste stad van Nederland, is gemakkelijk te bereiken met het pontje vanuit Brummen.

 

 

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij Farmhouse de Hoeve telefoon +31 575 476155 of +31 6 28123156.

 

WINNEN?

 

Lijkt het je wat om hier een nachtje gratis te genieten? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans