Door drie koppen koffie per dag kunnen je borsten krimpen

 

 

 

 

Koffie is nodig. Altijd, elke dag. We get you. En koffie is heus zo slecht niet voor je.

 

 

Weinig calorieën als je ‘m zwart drinkt, net even die oppepper die je zoekt.

 

En dus drinken we het allemaal met alle liefde. Maar te veel koffie kan dus niet zo goed voor je boezem zijn, blijkt nu uit onderzoek. Want van drie koppen koffie per dag drinken zouden je ronde borsten al kunnen krimpen.

 

Dag boobies
Het onderzoek is uitgevoerd in Zweden en het bestudeerde de relatie tussen de koffie-inname van bijna driehonderd vrouwen en hun veranderingen in de borstomvang. Het kan toeval zijn, maar goed, in de wetenschap geloven ze niet zo in toeval. Wat wil nou het geval? Er lijkt inderdaad sprake van een relatie tussen kleine boobies en dol zijn op een bak pleur. De hoeveelheid cafeïne, vooral wanneer het om relatief veel cafeïne gaat per dag, op alle dagen in de week, heeft impact op de hormoonhuishouding van vrouwen.

 

En ja, die hormonen heb je nodig voor je volle decolleté. Vrouwen die veel koffie drinken, 3 koppen of meer, hadden kleinere borsten – gemiddeld 17 procent (!) kleiner dan vrouwen die minder of helemaal geen koffie drinken. Nogmaals: het kan toeval zijn, maar ja, dat weet je niet zeker. Voortaan toch dat kopje koffie in de ochtend laten staan? Nee hoor. Want het is nu ook weer niet zo dat het omgekeerd werkt: dat als je geen koffie drinkt je opeens een cupmaat groter groeit. Helaas. Was het maar zo simpel in het leven.

 

Mini
Het goede nieuws: volgens hoofdonderzoeker Helena Jernström van de Universiteit van Lund in Zweden zullen de borsten kleiner worden, maar niet verdwijnen. Goh, da’s mooi. Maatje mini zit er dus wel in, als je een liefhebber bent van die gebrande bonen, maar energie heb je wel met je cupje A of B, joe. En weet je? Schoonheid en sex appeal zitten ‘m allang niet meer in iemands maten.

 

Bron: AD

 

 

Door: Redactie Amayzine.com