Dit is je nieuwe lievelingsprogramma: Heel Holland Frituurt

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: Dit is je nieuwe lievelingsprogramma: Heel Holland Frituurt.

 

 

Wat nou Heel Holland Bakt? Dat is zó 2020. Nu kijken we natuurlijk massaal Heel Holland Frituurt. En ik kan je vertellen: dat is ijzingwekkend spannend. Heel Holland Bakt valt in het niet bij deze halve finale.

 

Want in die halve finale moeten de deelnemers laten zien dat ze zich wel raad weten met de crème de la crème van de frituur – hoe kan het ook anders: de frikandel.

 

Wie wordt de winnaar van deze haute friture wedstrijd?
Zoals je in onderstaand filmpje kunt zien gaat het niet allemaal van een leien dakje, in de friteuse wedstrijd. Tsja, het is toch ook wat: hoe krijg je die frikandel nou het állerbest gefrituurd? En misschien wel net zo belangrijk: hoe krijg je ‘m zo mooi mogelijk op je bord? Is dat als een soort sashimi van frikandel, of ga je gewoon voor de ouderwetse variant met een klodder mayo en curry…

 

De opties zijn ein-de-loos. Sowieso beginnen de deelnemers natuurlijk bij het begin: hoe krijg je eigenlijk die frituurpan aan?

 

Oké, je moet ‘m maar gewoon zelf hieronder even bekijken. Het is echt hilarisch.

 

 

Bron: Vice

 

 

 

Door: Redactie FavorFlav