De lekkerste handschoenen voor deze winter

 

Want als er één ding zeker is, is het dat je ze deze winter nodig gaat hebben.

 

 

Bah, wat is het koud zeg. Ik heb mijn dubbele dekbed maar weer van zolder gehaald en van de week ben ik in de stad desperately op zoek gegaan naar heerlijke wollen sokken. Als ik ergens niet van hou, dan is het kou. En volgens de voorspellingen gaat het deze winter heel fris worden.

 

Kleed je dus vooral goed aan de komende tijd en trek warme sokken en een dikke jas aan. Wat je vooral ook niet moet vergeten zijn handschoenen. Je kent het namelijk vast wel: je denkt dat het niet zo koud is buiten, je vergist je enorm en komt thuis met rode, koude vingers die je pas na een halfuur opwarmen weer een beetje begint te voelen. Daar zit niemand op te wachten toch??

 

Ik heb daarom de leukste en warmste handschoenen voor je op een rijtje gezet. Wees er snel bij, want ze gaan heel hard!

 

 

1. Leren wanten bruin, Markberg €69,- 2. Dorothy wanten van imitatiebont, Barts €39,99 3. Ella handschoenen van lamsleer, Otto Kessler €49,95 4. Dameshandschoenen suède bruin, HEMA €10,- 5. Dameshandschoenen touchscreen leer cognac, HEMA €25,- 6. Gecombineerde tricot handschoenen, Zara €17,95 7. Wanten van leer en teddy, H&M €29,99 8. Met wol: handschoenen met ruitmotief, ESPRIT €35,99

 

 

 

Door: Emma Buurman

Afbeelding van Emma Buurman