Het verdriet van Kate Middleton

 

Alles leek altijd van een leien dakje te gaan in het leven van Kate Middleton.

 

 

Met haar grote liefde een mooi gezin vormen, nooit een misstapje maken, geen haar die scheef zit, altijd goed gekleed. Maar nu is er een krasje op de prachtige façade. Haar ouders zijn namelijk failliet.

 

De ouders van Kate Middleton hadden het bedrijf Party Pieces waar je allerlei snuisterijtjes kan kopen om je fuifjes mee op te leuken. Denk aan gespikkelde rietjes, plastic bordjes met 50 erop, ballonnen met rosé-kleurige confetti. Neem vooral even een kijkje want het is vrij hilarisch eigenlijk. 

 

Je ziet zelfs zus Pippa Middleton op een van de aanprijsfoto’s. Ach, hilarisch klinkt meteen zo onaardig, haar ouders zijn heus hardwerkende middenstanders, maar het is verre van koninklijk en niet bepaald wat je verwacht bij een toekomstige troonopvolgster. Het is gewoon heel aards. Misschien daarom ook wel weer leuk, maar ik vraag me wel af wat wijlen koningin Elizabeth ervan vond toen William zijn verse liefde aan zijn grootmoeder voorstelde.

 

Het bedrijf van pa en ma Middleton is nu failliet verklaard en ze laten drie miljoen aan schuld achter. Een schande, en laten de Middletons nu juist zo hun best hebben gedaan om de appearances hoog te houden in hun leven. 

 

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach