Dit is de snelste manier om je hond, bagage of sleutels terug te vinden

 

En het kost niet veel.

 

 

Ken je dat: je loopt lekker buiten in het losloopgebied van het bos te wandelen met je hond en opeens heeft ie een spoor te pakken. Hij gaat er als een stofzuiger achteraan, neemt een spurt en weg is ie. En jij maar roepen naar Diesel, Luna of Max. Maar die geeft natuurlijk geen sjoege, want het is veel te leuk om achter de konijnen aan te gaan.

 

En daar sta je dan als baasje. Geen idee waar je viervoeter uithangt. Hier is een werkelijk briljante oplossing voor: een zogenaamde AirTag of Smart Finder. Dat is een heel klein plat apparaatje dat je bevestigt aan bijvoorbeeld je sleutelbos of de halsband van je huisdier. Als je iets met een AirTag kwijtraakt kun je het easypeasy via de ‘Zoek mijn’-app of de ‘Vind objecten’-app op je Apple-apparaat (zoals een iPhone, iPad of iMac) weer terugvinden. Heel handig voor je huissleutels, je tas of je weggelopen hond.

 

Normaal gesproken zijn deze AirTags van Apple best duur, maar niet als je de Smart Finder van Fresh ‘n Rebel bij de Action koopt. Voor €6,95 heb je dezelfde functies en zo kun je in een paar seconden via een beveiligd bluetooth-signaal op je telefoon zien waar je hond uithangt. Ideaal!

 

Ook handig om in je koffer te stoppen als je een vliegreis gaat maken. Zo kun je altijd, waar ook ter wereld, zien waar je bagage is gebleven. En misschien is het een idee om er eentje aan de fietssleutels van je pubers te hangen? Die raken in Huize Smit nogal eens kwijt. Scheelt weer een hoop gedoe om zo’n fietsslot open te moeten maken. Thank me later!

 

 

 

Fresh ’n Rebel smart finder €6,95

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit