Dit is de nieuwe liefde van Erica Meiland

Looooove is in the air in huize Meiland. En dat zag je misschien niet helemaal aankomen, want in de serie gaf Erica nog aan rustig aan het daten te zijn.

 

 

Maar er kan veel gebeuren tussen de opnames en de uitzenddatum, want dat rustig daten is inmiddels een grote liefde geworden.

 

En dat mag iedereen nu weten: Erica Meiland is tot over haar oren verliefd op Sander van Betten. Dat hadden intimi natuurlijk allang door, of lezers van de Story, want die brachten de naam als eerste naar buiten. Inmiddels hebben ze het allebei bevestigd en vertelt Sander dat ze nu al een half jaar een relatie hebben. En of we deze nieuwe liefde ook gaan zien in Chateau Meiland? Jazekerrrrr.

 

Wat ik dan wel weer hilarisch vind is dat deze Sander privédetective is. Je zou denken dat dat dan misschien een beetje undercover moet, maar nee hoor, dit is ook gewoon zijn naam op Instagram. Uit dat wereldje kent hij trouwens ook Peter R. de Vries, en hij was dan ook één van de eersten die wist van de relatie.

 
Is deze Sander een beetje klaar voor het mediacircus dat op hem afkomt als hij te zien gaat zijn in Chateau Meiland? Jawel, hoor. Dit post hij namelijk zelf op Instagram.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Sander van Betten (@privedetectivesander)

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer