Dit is de allerleukste foto ooit van onze koning
 

Jaja, ik weet het wel, koningin Máxima is van onze royals by far de allerfotogeniekste. Als zij in een jute zak poseert, is ze nog steeds prachtig.

 

 

 

En het koninklijk paar heeft met hun Triple-A, Amalia, Alexia en Ariane, natuurlijk een prachtig rijtje dochters op de wereld gezet. Reuze vrouwelijk dus allemaal, daar in Huis ten Bosch.
 
Hoe heerlijk was het dan ook voor onze koning dat hij afgelopen week in Assen de Motocross of Nations kon bezoeken. Lekker met de motor raggen door de blubberprut. Helaas was dat nou net niet voor onze koning weggelegd. Maar hij mocht wel even poseren op zo’n scheurijzer.
 
Fotograaf Patrick van Katwijk schoot het beste plaatje ooit van onze koning. Mag van mij zo op een postzegel. Moet je zien wat een lol hij heeft. En die baard is een blijvertje. Staat ‘m goed zo met die motor.
 
Als ik Máxima was, zou ik ‘m inlijsten en boven m’n bed hangen.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit