Echt lekker slapen?

Clary Bosker won via franska.nl een fantastisch bed van Beddelicious.

 

 

Clary: ‘Twee maanden slaap ik nu op mijn nieuwe matras en het is echt geweldig! Ik deed mee aan de wedstrijd op franska.nl omdat ik al tijden op een minstens dertig jaar oud afdankertje sliep en niet de mogelijkheden had om zelf iets nieuws te kopen. Ik had wel een topmatras op het oude gelegd, maar ideaal was het allemaal niet. Nu wèl.

 

Fantastisch vind ik dat het speciaal voor mij op maat gemaakt is. Dat traject verliep heel prettig. Om te beginnen moest ik voor de slaapfysio een uitgebreid formulier invullen. Ze wilde echt van alles van me weten: gewicht, lengte, slaapgewoonte, ik heb alles verteld. Daarna kreeg ik van een speciaalzaak bij mij in de buurt, Beddenspecialist Dekker Slapen in Zuidwolde, een Slaap ID. Dat is een apparaatje dat je vlak onder je borst plaatst en dat tijdens je slaap een paar nachten registreert wat je doet en hoe je ligt. Ik vond het best een beetje onhandig, maar het is belangrijk om te weten te komen wat je slaaphouding is.

 

Daar kwam uit dat ik op mijn oude matras mijn schouder niet goed kwijt kon, waardoor ik in een halfgedraaide houding lag, die echt niet goed voor me was. Nog een wonder dat ik geen rugklachten heb gekregen. Is toch bijzonder dat dit op deze manier opgespoord kon worden? Nu heb ik ook minder last vast mijn nek, mijn schouder kan nu wegzakken in het Blocks-matras, waardoor er minder drukpunten zijn. Ik kan nu ook op mijn zij en rug slapen, dat lukte me voorheen nooit. Het is echt veel beter voor mijn lijf.

 

Ik sliep nooit heel slecht, maar nu toch wel merkbaar beter. Het was wel even een paar dagen wennen, toen voelde ik het aan mijn spieren. Ook word ik veel minder vaak wakker, soms zelfs helemaal niet. En heb ik al gezegd dat het zo’n heerlijk dik matras is? Ik vind het echt een wonder en ben er superblij mee!’

kijk voor meer info op: www.beddelicious.nl en www.beddenspecialist.nl

 

 

Beeld: Beddenspecialist