Deze zondag is ook een windag

 

Deze zondag heb ik een waanzinnige prijs voor al die pechvogels die deze week hun vakantie letterlijk of figuurlijk in het water zagen vallen.

 

 

De grote vakantie is bijna overal in volle gang, maar lang niet iedereen is op de plaats van bestemming aangekomen. Omdat een aantal Europese landen inmiddels geen vakantiegangers meer willen verwelkomen, moeten veel mensen noodgedwongen thuisblijven. En dan zijn er ook nog die pechvogels die door het slechte Nederlandse weer zijn weggespoeld of vanwege een coronabesmetting in het gezin thuis in quarantaine moesten en daarom niet de koffers konden pakken.

 

 

Misschien kan ik je vandaag weer een beetje blijer maken, want ik mag gratis een waanzinnig en coronaproof verblijf van twee nachten weggeven op Glamp Outdoor Camp  in Appeltern. Op dit festivalterrein aan het water is de hele dag van alles te beleven, van straattheater tot livemuziek. Er zijn verschillende meertjes waar je lekker kunt zwemmen of je zoekt een rustig plekje om even weg te dromen met een boek. De camping is ook een perfecte uitvalsbasis voor lange wandelingen en fietstochten.

 

Voor de winnaar staat er van vrijdag 6 augustus tot zondag 8 augustus op deze magische locatie in het Land van Maas en Waal een luxe tent voor 4 personen klaar. Zie jij jezelf al zitten voor de Twin Awaji? Die is geschikt voor 4 volwassen of 2 volwassen en 2 wat oudere kinderen. Of misschien is de Bell Deluxe iets voor jou. Deze is perfect voor een gezin met twee jonge kinderen die in een eigen bijzettentje kunnen slapen.

 

 

Glamp Outdoor Camp Appeltern staat bekend om haar verrassend lekkere eten en drinken en er worden vaak leuke culinaire thema-avonden georganiseerd. Kook je liever zelf? Dat kan ook, want de tenten hebben een keukentje met een koelkast, tweepits gasstel om op te koken en eenvoudig kookgerei.

 

Als je op vrijdagavond aankomt mag je gratis in de hottub om lekker ontspannen aan een heerlijk weekend te beginnen.

 

Vind jij dat je deze te gekke prijs ter waarde van € 450,- moet winnen? Laat mij dan onder dit Facebookbericht weten waarom of stuur een mailtje aan winnen@franska.nl.

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit