Deze zondag is ook een windag 

 

Deze zondag is niet alleen Moederdag maar ook een heel toffe windag. Je gelooft gewoon niet wat ik vandaag weg mag geven!

 

Soms floept er iets in mijn mailbox waarvan we hier op de redactie met z’n allen meteen kaarsrechtop gaan zitten. ‘Wow, moet je dit zien!’ riep ik toen ik de sieraden van TOV Essentials onder ogen kreeg. Niet normaal zo mooi. En dat is niet zo gek want in het TOV Atelier wordt alleen gewerkt met massief 14-karaat goed goud. Elke ring, oorbel of ketting wordt door hun goudsmeden met uiterste precisie met de hand gemaakt waardoor een waanzinnige collectie is ontstaan.

 

Zoals deze Open Hart set uit de Eternal Love Collection, een 14kt massief gouden open armband en hangerketting met een schattig opengewerkt hartje. Het ultieme symbool van grenzeloze liefde. Dit hartje weerspiegelt niet alleen een gevoel, maar ook de toewijding aan het vakmanschap en het design waarmee deze prachtige set is vervaardigd. Uit voortreffelijk 14-karaat goud waardoor je geen last zult krijgen van verkleuring door oxidatie. Dit materiaal is buitengewoon duurzaam en is ook goed bestand tegen deukjes of krasjes. Wist je dat 14k goud veel helderder oogt dan goud van 9k? Het is ook veel sterker dan 18k.

 

Een elegant cadeau om te geven of te krijgen deze Moederdag. Dus wil je je moeder in het zonnetje zetten? Of wil je dit moois lekker voor jezelf? Of zoek je nog iets bijzonders voor een fijne moederfiguur in je leven? Alle stief-, lief- en ex-moeders, biologische en ik-ben-nooit-moeder-geworden-moeders of recht-uit-het-hart-mama’s maken kans op deze schitterende set ter waarde van 400 euro. Het perfecte duo dat bij elke gelegenheid past.

 

Om kans te maken om te winnen moet je de Instagrampagina van TOV Essentials volgen en lees ik ook graag in de Facebookcomments onder dit bericht waarom jij deze gouden set graag zou willen hebben. Ik zou het wel weten als ik jou was…

 

 

Je kunt me niet meer mailen om mee te dingen naar de Windagprijs, alleen lezers die onder dit bericht op Facebook reageren maken kans. Houd de komende tijd dus je inboxvan Facebook in de gaten, want het zou zomaar kunnen dat ik je via een chatbericht laat weten dat jij een van de winnaars bent. Dus zorg ervoor dat je berichtenfunctie is ingeschakeld! Reageer je niet binnen een week dan maak ik iemand anders blij met deze prijs.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit