Deze sterrenbeelden zijn waarschijnlijk heel erg lui

vrouw hond slapen fb

 

Lig jij het liefst de hele dag in je nest en cancel je – ondanks de boete – iedere sportles op ClassPass, omdat je veel te lekker op de bank zit?

 

 

 

Dan is ‘liever lui dan moe’ waarschijnlijk jouw levensmotto. Dit is overigens ook de mijne hoor, ik vind hem ijzersterk. Toch blijkt de ene persoon nét wat luier dan de ander. Hoe dat komt? Dat staat natuurlijk in de sterren geschreven.

 

Onderstaande drie sterrenbeelden zijn namelijk extreem lui. Ben ik even opgelucht dat ik hier niet tussen sta:

 

Leeuw
Van dit sterke sterrenbeeld verwacht je wel een actieve houding, maar niets is wat het lijkt: Leeuw doet het liefst zo min mogelijk. Deze natuurlijke leider zet graag anderen aan het werk zodat ze zelf lekker kan blijven luieren. Uiteraard beschouwt de Leeuw dit zelf niet als luiheid, ze avindt deze gang van zaken meer dan terecht, omdat ze ooit hard heeft moeten werken voor deze positie.

 

Schorpioen
Dit slimme sterrenbeeld kán heel hard bikkelen, maar doet dat eigenlijk zelden. Schorpioen gaat namelijk heel efficiënt te werk, om zichzelf van zoveel mogelijk taken te ontzien. Tot grote irritatie van hardwerkende collega’s krijgt Schorpioen met deze werkwijze alles voor elkaar. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Dit sterrenbeeld denkt graag in oplossingen; eigenlijk niets mis mee dus.

 

Stier
Stier doet absoluut niet meer dan nodig is, dus zodra die klok zes uur aantikt zit de werkdag er voor dit sterrenbeeld op. Overwerken? Geen denken aan. Dit luie karakter wil zo snel mogelijk weer de bank op om series te bingewatchen, naar vlogs te kijken, op Instagram te scrollen en UberEats te bestellen. Eenmaal thuis vertikt dit sterrenbeeld het om nog de deur uit te gaan.

 

 

 

Door: Redactie Amayzine.com