Deze smaken van HEMA kruidnoten wil je proeven

 

Zeg wijn, snacks of haute cuisine en de smulpapen van online foodmagazine FavorFlav weten waar te drinken, hoe het te eten en wat te koken. Dit keer serveren onze cheffies je: deze smaken van HEMA kruidnoten wil je proeven.

 

 

 

10 zakken verder en ik ga nog even door hoor. Want voor sommige mensen zijn die pepernoten en ander Sinterklaas snoepgoed allemaal wat vroeg, maar voor mij zeker niet. Hoe eerder de kruidnoten in de schappen liggen, hoe beter! Zeker als daar, bij de HEMA, nog een zakje van deze lekkere nieuwe smaak tussen ligt.

 

Knapperig nootje

Dat de HEMA graag experimenteert met bijzondere smaken kruid- en pepernoten, dat wist ik al. Ook dit jaar zijn daar onder andere weer de tompouce-, koffie-, discodip- en stroopwafelpepernoten te vinden. Verslavend lekker, net als deze appel kaneel-smaak.

 

 

Want die is dit jaar nieuw. Een extra knapperig kruidnootje met stukjes appel en vleugje kaneel. Net even wat anders dan de chocolade omhulde noten en dus een lekkere afwisseling. Je kunt de appel kaneel kruidnoten in de HEMA-winkels kopen of online bestellen voor €2,50 per zakje.

 

 

 

Door: Redactie FavorFlav