Deze prijs van de Postcode Loterij geef je toch zeker weg?

 

 

Want als jij dit bedrag prima kan missen dan maak je er een ander erg blij mee.

 

Zolang ik mijn eigen huis heb ben ik al lid van de Postcode Loterij. Natuurlijk vanwege de goede doelen die ze steunen, maar toch ook echt in de hoop dat Gaston ooit een keer aanbelt omdat die dikke vette Postcode Kanjer op mijn postcode gevallen is. Ik moet ‘m dan wel delen met 42 huizen, maar dan nog kan ik niet meer lachen van de kwartjes. 

 

 

Helaas moet ik het voorlopig doen met een tijdschrift naar keuze of de jaarlijkse cadeaukaart voor boodschappen van € 12,50 die ik bij de Albert Heijn mag stukslaan. Met deze cadeaukaart krijg je niet alleen allerlei vleesvervangers of vegetarische soepen en sauzen voor niks, maar ook alle AH groenten, aardappelen, peulvruchten en conserven. Zomaar, terwijl ik dat shoptegoed aan vegaprodukten eigenlijk prima zelf kan betalen. 

 

 

Daarom vind ik het een prachtig initiatief dat steeds meer deelnemers aan de Postcode Loterij deze cadeaukaarten inzamelen voor de Voedselbanken in Nederland. Voor mensen voor wie het wegens allerlei omstandigheden gewoon lastig is om dagelijks een maaltijd op tafel te zetten, laat staan met gezonde voeding. 

 

 

Als je deelnemer bent valt de cadeaukaart deze week bij je in de bus. Het enige wat je moet doen is de kaart alvast activeren, zodat iemand anders hem kan gebruiken. Daarna lever je hem in bij een voedselbank bij jou in de buurt. 

 

 

Wil jij jouw cadeaukaart doneren? Dan kun je deze inleveren bij de volgende adressen, ik heb er alvast een paar op een rijtje gezet. 

 

De Voedselbank Land van Cuijk

 

Voedselbank Weert

 

PvdA Nissewaard 

 

Voedselbanken Kollummerland c.a.

 

Voedselbanken Zuidwest Friesland

 

Voedselbank Aalsmeer Kudelstaart 

 

 

Beeldcredits: Postcodeloterij.nl

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit