Deze film van Jennifer Lopez breekt record op Netflix

 

The Mother gaat heel lekker op Netflix. J.Lo speelt de hoofdrol als huurmoordenaar; wat kan er dan mis gaan?

 

 

Nou, best veel, vinden kijkers dan. De film gaat misschien heel lekker qua kijkersaantal, maar niet iedereen is er even enthousiast over. De film heeft namelijk een twijfelachtig record verbroken voor regisseur Niki Caro.

 

 

The Mother wordt als allerslechtste van al Niki’s films beoordeeld op Rotten Tomatoes. Kijkers geven The Mother maar 69 procent, critici zelfs maar 43 procent. Niet heel best en waarschijnlijk niet helemaal het percentage waar Caro op hoopte.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

 

Niet dat Netflix daar verder mee zit hoor; de film stond binnen vier dagen in 82 landen op nummer één. Hij werd zelfs beter bekeken dan Murder Mystery 2, met Jennifer Aniston en Adam Sandler in de hoofdrol. Ook niet de allerbeste film ooit gemaakt, maar wel een film met twee grote A-listers. Laat je dus zeker niet tegenhouden door alle slechte kritieken, al is het inderdaad niet J.Lo’s allerbeste film. Maar eerlijk is eerlijk: alles beter dan Gigli, waarin ze samen met Ben Affleck de hoofdrol vertolkte. Die krijgt op Rotten Tomatoes maar zes procent, dus het kan altijd erger.

 

Beeld: Instagram: @jlo

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer