Dé vraag van gisteravond: waar was Irma?

 

Daar zaten we weer massaal voor de tv gisteren. Luisterend naar de persconferentie. Maar één ding is nu wel duidelijk: Irma van der Sluis is waar het echt om draait.

 

Want wáár was zij ineens gebleven? Blinde paniek. Heel Twitter stroomde vol. Was er iets aan de hand? Voelde Irma zich niet lekker? Lamme handen? Waar was Irma?!

 

En ik zit dus nooit op Twitter, maar ik heb nu toch even de Tweets bekeken. En er zaten echt zulke grappige tussen. Mensen volledig in de stress: na alle maatregelen, alles wat we niet meer mogen, wordt onze Irma ook nog afgepakt? Dat moet niet kunnen natuurlijk. Nee, dat mag niet. Irma is met het coronavirus de nieuwe meest geliefde BN’er geworden, geloof ik. En ik vind haar ook te gek.

 

Maar er was dus helemaal niets aan de hand; doventolk zijn is gewoon best wel zwaar. Eerdere persconferenties deed Irma wel helemaal zelf, maar dat schijnt dus flink pittig te zijn. En daarom werd ze halverwege afgelost door een collega. Niets aan de hand dus. Maar wel schrikken hè. We want Irma!

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer