De tarotkaart voor jouw sterrenbeeld

Geef je over aan het universum, Boogschutter.

 

 

De wekelijkse tarotkaartlegging vertelt een boodschap die jij deze week te horen mag krijgen aan de hand van tarotkaarten. De kaartlegging is te lezen voor je sterrenbeeld, maanteken en ascendant. Het universum brengt niet alleen een boodschap vanuit de kaarten, maar ook via een getal. Door op dit getal te letten, kun je onder andere je connectie met het universum versterken. Zoek ook nog even de spirituele betekenis op van het desbetreffende getal. Wie weet wat het universum je allemaal te vertellen heeft.

 

Ram – Ridder van Staven
Deze week zit je vol met energie. Je focus ligt nu op je doel en je gaat met volle vaart vooruit. Je bent er klaar voor om lopende projecten af te ronden en nieuwe projecten aan te gaan. Ga op zoek naar projecten die uitdagend zijn en die je nieuwsgierigheid prikkelen. Deze kaart is er ook een teken van dat er binnenkort een event plaats gaat vinden waarvoor je uitgenodigd gaat worden. Dit is een mooie kans, dus ga er vooral naartoe. Het kan zelfs zo zijn dat je van baan gaat veranderen. Tip: ga er even tussenuit of plan een reis. 

 

Let deze week op het getal 7.

 

Stier – De Duivel
Deze week voel je je gevangen door je eigen handelingen. Je bent nu alles wat je eigenlijk niet bent: jaloers, bezitterig, hongerig naar macht en naar materialisme. Dit kan komen doordat je de controle bent kwijtgeraakt of omdat je niet weet welke kant je op wil met je werk bijvoorbeeld. Je laat je te erg afleiden door andermans meningen. Wie ben jij als persoon,Stier? Waarom laat je je nu zo afleiden? Dit zijn vragen die je jezelf kunt stellen om wat reflectiewerk te doen. Het kan ook zijn dat het gaat om je werk. Als je wil veranderen van baan, kan dat altijd.

 

Let deze week op het getal 15. 

 

Tweelingen – Schildknaap van Staven
Deze week wordt het tijd dat je erop uit gaat. Deze kaart geeft aan dat er een kinderlijke energie in je zit die je nieuwsgierigheid opwekt en ervoor zorgt dat je erop uit wil gaan. Luister naar dit gevoel en ga het vooral doen. Wie weet wat het je brengt,Tweelingen. Het kan zijn dat je jezelf tegenhoudt omdat je denkt dat je niet genoeg in je hebt om daadwerkelijk actie te ondernemen. Dit is niet waar, want je kunt het makkelijk. Als je een idee hebt, mag je hiernaar handelen en de wereld laten zien wat jij allemaal kan. 

 

Let deze week op het getal 3.

 

Kreeft – Kelken Negen
Deze week gaat het je nog steeds allemaal voor de wind, Kreeft.Je zit in een goede flow van blijdschap en geluk. Overvloed komt zonder moeite je kant op en ook op het gebied van werk gaat alles precies zoals je wil. Wees eens trots op jezelf, je verdient dit. Na een lange tijd van stress of emotionele turbulentie word je nu eindelijk de persoon die je hoort te zijn. Het leven lacht je toe net zoals je dierbaren. Ze steunen je door dik en dun. Als deze kaart voor je verschijnt, mag je ook een wens doen. Wat wil jijnog graag hebben?

 

Let deze week op het getal 16.

 

Leeuw – Zwaarden Twee
Deze week moet je een besluit gaan nemen. Dat kan op elk gebied zijn in je leven. Denk aan een vriendschap of iets dat nu speelt op je werk. Je wilt geen besluit nemen, want wat de uitkomsten ook zijn, het staat je niet echt aan. Ook dit hoort bij het leven, Leeuw. Als je geen besluit neemt en in het middelpunt blijft, dan kom je nooit vooruit en zul je ook geen proces doormaken. Problemen zullen niet opeens weggaan als je je ogen sluit en niets doet. Tip: probeer je te focussen op het creëren van balans in je leven.

 

Let deze week op het getal 12. 

 

Maagd – De Hogepriesteres
Deze week word je gevraagd om naar je intuïtie te luisteren en hierop te vertrouwen. Het is nu niet het moment om naar je ego te luisteren en je te laten afleiden door het dagelijkse geluid zoals dat van de televisie of radio. Deze kaart vraagt je om open te staan voor spiritualiteit en om hier iets mee te doen, ongeacht wat anderen in je omgeving hiervan vinden. Het kan misschien een beetje eng zijn, maar weet dat er altijd licht is aan het einde van de tunnel. Je zult hierdoor groeien en jezelf beter leren kennen. Tip: mediteer en manifesteer. 

 

Let deze week op het getal 2. 

 

Weegschaal – Staven Tien
Deze week heb je te veel taken op je genomen, Weegschaal. Je moet nu gaan handelen en bepaalde projecten afronden of dieweggeven aan andere mensen. Je kunt niet alles voor iedereen doen. Jij verdient ook rust en hulp! Verder is deze kaart een teken dat je nu eindelijk alle obstakels achter je hebt gehad en deze cyclus tot een einde komt. Overvloed komt je kant op, maar je moet nog wel even geduld hebben. Wees niet bang om je succes kwijt te raken. Je krijgt precies wat je nodig hebt. Vertrouw dus op het universum, maar vooral ook op jezelf. 

 

Let deze week op het getal 8.

 

Schorpioen – Staven Negen
Deze week krijg je weer een sprankeltje hoop na alle obstakels die op je pad zijn gekomen. Door je doorzettingsvermogen kun jij alles aan. Hoewel dit erg fijn is, is er nog één groot obstakel datje moet overkomen. Als je dit hebt gedaan, zul je pas echt succes gaan ontvangen. Ga door waar je mee bezig was en zie deze kaart als een aanmoediging om door te gaan. Ook kan het zijn dat er iets of iemand in je leven gaat komen die je perspectief verandert en je nieuwe kansen biedt. 

 

Let deze week op het getal 18.

 

Boogschutter – Zwaarden Acht
Deze week voel je je gevangen. Je kunt geen kant op, want overal waar je heen kijkt of heen gaat, word je aangevallen door zwaarden (niet letterlijk natuurlijk). Het enige wat je nu gaat helpen is je overgeven aan krachten zoals het universum en je spirituele gidsen. Vraag om hulp en je zult ook hulp ontvangen. Je hoeft dit niet alleen te doen, ook al kan het wel zo voelen. Het is belangrijk dat je nu even geen belangrijk besluit neemt. Kom weer even op aarde en ga weer stap voor stap vooruit. Het komt weer goed! 

 

Let deze week op het getal 10.

 

Steenbok – Kracht
Deze week mag je gebruik gaan maken van je innerlijke kracht. Helemaal in tijden van boosheid en stress kun je hier gebruik van maken. Je hebt zelf niet door hoe sterk je als persoon bent. Kijk eens in de spiegel, Steenbok, en vertel jezelf wat je ziet. Je hebt de kracht in je die je nodig hebt om bijvoorbeeld kalm te blijven in roerige tijden of wanneer er obstakels op je pad komen. Deze kaart is een teken dat je alles kunt bereiken waar je je geest tot zet. Tip: vergeet niet om je gedachten uit te spreken en je grenzen aan te geven. 

 

Let deze week op het getal 9. 

 

Waterman – De Keizer
Deze week draait het voornamelijk om controle. De masculiene energie staat nu centraal. Deze energie gaat om materialisme, structuur, regels en organisatie. Misschien gaat het om een masculiene figuur dat momenteel in je leven is en dat je graag discipline bij wil brengen of controle wil uitoefenen. Het kan ook zo zijn dat jij degene bent die zich nu vasthoudt aan deze waarden. Zie deze kaart als een mogelijkheid om naar je doelen toe te groeien. Misschien is dit je nog niet gelukt omdat je de controle bent kwijtgeraakt of nog niet genoeg discipline had om echt door te zetten. Als je dit toe gaat passen, zul je op de lange termijn overvloed ervaren. 

 

Let deze week op het getal 4. 

 

Vissen – De Geliefden
Deze week is de liefde weer terug, Vissen! Er is iemand in je leven waar je nu een sterke connectie mee hebt. De vonken spatten er letterlijk van af. Mocht er nu niemand zijn waar je aan denkt terwijl je dit leest, dan kan het ook zo zijn dat er nog iemand op je pad gaat komen. Deze kaart gaat voornamelijk over de liefde, maar het kan ook een vriendschap zijn die je verder gaat brengen of die heel waardevol is. Het is wel belangrijk om te weten waar jij momenteel staat in het leven en wat jij graag wil. Wat voor connectie wil jij precies hebben? 

 

Let deze week op het getal 6. 

 

 

 

Door: Redactie Amayzine.com