De tarotkaart voor jouw sterrenbeeld

 

Weten wat de sterren voor je op de agenda hebben staan? Onze astroloog Nina Keijzer trekt elke week een tarotkaart voor jouw sterrenbeeld, maanteken en ascendant.

 

 

Ze geeft je trouwens ook meteen een getal mee waarmee het universum je de komende week véél te zeggen heeft. Opletten dus.

 

Ram – De Hangende
Deze week mag je lekker op ondersteboven gaan hangen. Dat klinkt natuurlijk een beetje raar, maar het gaat erom dat je de situatie vanuit een ander perspectief gaat bekijken. Hierdoor kun je nieuwe inzichten krijgen en daar eventueel naar gaan handelen. Ook is het nu even tijd voor een korte of lange pauze. Hierdoor kun je daarna met een frisse blik en een nieuwe dosis energie verder aan een ander project. Laat oude manieren en denkwijzen los om verder te gaan, Ram. Er komt binnenkort ook iets nieuws op je pad. Dit is allemaal voorbereiding.

 

Let deze week op het getal 12. 

 

Stier – Zwaarden Vijf Omgekeerd
Deze week ben je klaar voor verandering. De afgelopen tijd is een periode geweest van discussies en onenigheid. Je wilde koste wat kost je gelijk halen en het winnende argument hebben. Je wil nu vergeten en vergeven. Wees de betere persoon in deze situatie en zet je koppigheid opzij. Als je de strijdbijl begraaft, dan kun je je energie gaan besteden aan projecten en de relaties in je leven. Als je een ruzie hebt gehad met een dierbaar persoon, probeer deze relatie dan nu te herstellen. Creëer positieve veranderingen, Stier. 

 

Let deze week op het getal 4. 

 

Tweelingen – Ridder van Zwaarden
Deze week heb je een doel voor ogen en je gaat er helemaal voor. De vurige energie van vorige week is nu alleen maar sterker geworden. Je hebt een missie. Gebruik je intellectuele kennis om nu achter je doel aan te gaan om zo vooruitgang te boeken. Je geest maakt overuren, maar niet op een vermoeiende manier. Je kunt nu heel snel de volgende stap bedenken die je wil gaan zetten. Niets en niemand kan je nu stoppen om achter je dromen aan te gaan. Je bent gemotiveerd, gedreven en ambitieus. Probeer alleen nog wat assertiever te zijn zodat je duidelijk je grenzen aan kan geven.

 

Let deze week op het getal 5.

 

Kreeft – De Wereld Omgekeerd
Deze week zoek je afsluiting van een persoonlijk probleem. Je wilt er niet meer over nadenken en wilt graag de volgende stap zetten. Je weet diep vanbinnen dat je het verleden moet loslaten om jezelf in het hier en nu te omarmen. Misschien maak je je wel druk om een oude vriend of vriendin of die ene jurk die je twee jaar geleden wel paste en nu niet meer. Voel je niet slecht en omarm deze verandering. Probeer spirituele manieren te vinden om nu te helen. Denk aan journalen, een meditatie, een healing of gewoon af en toe aan het pakken van een rustmoment voor jezelf. Zo simpel kan het zijn.

 

Let deze week op het getal 21. 

 

Leeuw – Pentakels Drie
Deze week gaan er mensen op je pad komen met wie je kan gaan samenwerken. Deze kaart is al een paar keer eerder voorbij gekomen en het lijkt erop dat je nog geen goede samenwerkingen voor jezelf hebt gecreëerd. Sta open voor nieuwe mensen die op je pad komen en ga de samenwerking aan. Dit hoeft niet per se op het gebied te zijn van werk. Het is ook belangrijk om te weten dat je niet alles hoeft te kunnen. Geef anderen de kans om hun talenten te laten zien en combineer jouw talenten ermee. Je zult zien dat er magie voor je ogen ontstaat.

 

Let deze week op het getal 7.

 

Maagd – De Toren
Deze week kun je onverwachte, snelle veranderingen verwachten. Deze veranderingen kunnen chaos en veel emoties met zich meebrengen. Het zal je op allerlei gebieden kunnen beïnvloeden, voornamelijk emotioneel en spiritueel. Transformatie is nodig om vooruitgang te boeken. Zo kun je verder gaan op je pad dat je aan het bewandelen bent en zul je uiteindelijk aankomen op je eindbestemming. Met andere woorden: zo word je de persoon die je moet zijn. Deze periode zal niet heel fijn zijn, aangezien het veel energie vergt. Vergeet niet om af en toe een rustmoment te pakken.

 

Let deze week op het getal 16. 

 

Weegschaal – Koningin van Staven
Deze week sta je volledig in je eigen kracht, Weegschaal! Jouw seizoen is nu aangebroken en de nieuwe dosis energie blijft niet onopgemerkt. Je voelt je zelfverzekerd, je bent lekker sociaal en de creativiteit stroomt nu door je heen. Daarnaast zit je ook vol met nieuwe ideeën die nog wel eens tot een leuk iets kunnen leiden. Kijk hoe je deze ideeën kunt uitwerken en of het iets voor jou is. Je hebt ze namelijk niet voor niets. Geniet van deze energie! Anderen kunnen jou nu ook als inspiratiebron gaan zien.

 

Let deze week op het getal 8.

 

Schorpioen – Kelken Drie Omgekeerd
Deze week zoek je de stilte op in plaats van dat je je wil omringen met vrienden. Je hebt geen behoefte om sociaal te zijn en je wil nu zorgvuldig omgaan met de energie die je nog hebt. Misschien heb je wel het gevoel dat je niet meer echt een klik hebt met je vriendengroep of de mensen die je om je heen hebt. Door even op de achtergrond te verdwijnen krijg je een idee van welke connecties je graag wil behouden. Vriendschappen komen en gaan in ons leven, dus voel je er vooral niet slecht over.

 

Let deze week op het getal 6.

 

Boogschutter – De Kluizenaar Omgekeerd
Deze week mag je meer tijd nemen om te gaan mediteren en te reflecteren. Je hebt de afgelopen tijd geen moment voor jezelf genomen om te reflecteren, waardoor je je op spiritueel gebied een beetje verloren voelt. Het is tijd om de diepte in te duiken en om zo erachter te komen wat je nu daadwerkelijk wil. Door de dagelijkse onrust ben je vergeten hoe je naar je intuïtie moet luisteren. Herontdek jezelf en omarm spiritualiteit. Als je de afgelopen tijd juist wel heel veel reflectie werk hebt gedaan, dan is het nu misschien het moment om daar even mee te stoppen.

 

Let deze week op het getal 9.

 

Steenbok – Zwaarden Drie
Deze week zit je diep in je emoties. Iemand heeft je gekwetst of je bent teleurgesteld in een persoon of de huidige situatie. Dit kan gaan om een relatie die geëindigd is, een lastige situatie of een vriend(in) die je heeft gekwetst. Wat het precies is: je hebt het gevoel alsof je hier niet meer uit kan komen. Neem de tijd om alle emoties echt te voelen zodat je ze goed kunt verwerken. Schrijf het op of praat met iemand anders waar je advies van kan aannemen. Probeer ook niet achterom te blijven kijken, maar juist vooruit. Focus je op al het moois dat er nog komen gaat om je zo beetje bij beetje weer beter te voelen.

 

Let deze week op het getal 13.

 

Waterman – Staven Vier Omgekeerd
Deze week ga je iets vieren. Dit kan een persoonlijke mijlpaal zijn die je hebt gehaald, bijvoorbeeld dat je hebt gesport of eindelijk die promotie hebt gemaakt op werk. In plaats van dit met anderen te vieren en in de spotlight te staan, besluit je om het in je eentje te vieren. Je bent nog niet aan het einde van de reis, dus je houdt dit gewoon nog even voor jezelf. Daar is niks mis mee: wees nu je eigen grootste fan. Trakteer jezelf op iets wat je al heel lang wil. Je kunt het later wel vieren met vrienden of familie.

 

Let deze week op het getal 10. 

 

Vissen – Staven Zes Omgekeerd
Deze week wordt er van je gevraagd om je eigen definitie van succes te creëren. Als je de afgelopen tijd waardering en bevestiging hebt gezocht bij anderen, wordt het tijd dat je dit weer van binnenuit gaat vinden. Wees ook niet bang om ervoor uit te komen wat jij precies wil en zoekt. Succes betekent voor iedereen iets anders en dat is helemaal oké. Als je een duidelijke definitie hebt voor jezelf, zul je je ook weer zelfverzekerder voelen. Het gaat erom dat jij weer in je eigen kracht komt te staan.

 

Let deze week op het getal 3.

 

 

 

Door: Redactie Amayzine.com