De schattigste fotoshoot

Leuk fotoshoot-ideetje: iets met een baby en pizza. Heel veel pizza. 

 

Kwam ik toch even een reeks leuke foto’s tegen. En hoe schattig is deze combinatie? Een pasgeboren baby en pizza. Mama’s van nu houden ervan om de liefste foto’s van hun kindje te delen met de wereld. Net zoals die nieuwe trend uit de Verenigde Staten, de gender reveal party.

 

Alles wordt groots aangepakt en deze Amerikaanse mama laat op een bijzondere manier zien hoe haar baby groeit. Met heel veel pizza. En daar zijn we natuurlijk gek op. Heel schattige fotoshoot als je het mij vraagt.

 

Omdat haar zoon de Italiaanse naam Enzo heeft gekregen, wilde ze wat ‘Italiaans’ met de foto’s doen. Waarom dan niet regelmatig pizza bestellen bij je lievelings-pizzatent? Ik geef haar groot gelijk. Blijf maar lekker genieten van de lekkerste pizza’s. Ik heb zelf geen baby, maar ik doe helemaal met haar mee. PIZZA vanavond!

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Dani Leigh (@danileighphotography) on

 

Door: Meagan Suares

Meagan woont in een studentenhuis in hartje Amsterdam met zes gillende huisgenoten. Studentenmaaltijden vindt ze maar niks, dus staat ze elke avond in de keuken voor iedereen te koken. Ze is dol op reizen, gezelligheid, lekker eten, drinken en ‘af en toe’ sporten.

Fotografie: Nikita Holst

Afbeelding van Meagan Suares