De perfecte string

Dat je al jaren op zoek bent en ‘m ineens gevonden hebt. Hij is er in zoveel leuke kleurtjes dat kiezen bijna niet te doen is…

 

 
De String, je houdt er van of je houdt er niet van. Ze zijn fijn, hebben een mooie belijning, en ze staan geweldig. Bij mij in ieder geval wel, al zeg ik het zelf. Het gevaar is wel, je koopt er eerst één en kunt dan gaan verzamelen. Sparen voor een volgende, want geloof me als je er eenmaal aan begint krijg je er geen genoeg van. Eerst een witte, dan een grijze en tegenwoordig hebben ze zelfs roze en groene varianten.
 
Deze tijdloze klassieker is ontworpen in 1949 en er zijn genoeg redenen waarom juist dit ontwerp zo populair was en is. De dunne verpakking is eenvoudig en goedkoop te transporteren, de plank is eenvoudig te monteren, de schappen kunnen snel worden verplaatst. Je kunt de schappen met verschillende diepten combineren waardoor je bijvoorbeeld een plek maakt voor al je boeken, hij is heel stabiel en kan oneindig worden uitgebreid. Of je nu een grote wand hebt of een kleine, deze string is super functioneel. Het zijpaneel zorgt voor het karakter, met zijn elegante en strakke belijning en gekleurde draden.
 
Op de website van String kun je je eigen ontwerp maken en kan je zien waar deze klassieker te koop is. 

 

Sonja Balfoort heeft een grote liefde voor interieur, food en garden. Ze is dol op magazines en reist graag. Sonja is getrouwd en heeft twee kinderen.

Fotografie: Jessica Gold 

Fotografie: Via String