De lijst der lijsten

 

Kerst is niet alleen leuk omdat ik dan een gezellig versierde boom in huis hebt staan, of omdat ik met iedereen die me lief is aan tafel zit, maar ook omdat ik vanaf 25 december weer heerlijk kan luisteren naar de Top 2000.

 

 

Zo sta ik dansend en luidkeels zingend achter mijn fornuis het dessert te maken. Mijn humeur kan niet meer stuk. Deze lijst der lijsten mag ik samen met jou en een heleboel andere luisteraars helemaal zelf samenstellen. Hoe gaaf is dat?  

 

Ik heb een idee. Als ik jou nou mijn top vijf geef, stuur je mij dan de jouwe via Facebook? Lijkt me hartstikke leuk om te lezen welke muziek jij helemaal te gek vindt. En daarna stemmen op de site van de Top 2000, hè?

 

De stembus is tot en met 7 december geopend.

 

Daar gaat ie dan….

 

1.      Coldplay – Everglow

2.      Dire Straights – Private investigations

3.      Simply Red – Stars

4.      Henny Vrienten & Herman Brood – Als Je Wint.

5.      Level 42 – Lessons in Love

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit