De Lidl verkoopt een hondenbed met zonnescherm

 

De Lidl vind ik dus echt een briljante winkel. Omdat ze vaak écht lekkere snacks hebben — die je niet vindt bij de andere supermarkten — en omdat ze vaak van die producten hebben waarvan je niet wist dat je ze nodig had. 

 

 

 

Maar die je dus wel meteen wilt. En in die categorie heb ik er vandaag weer eentje gevonden, hoor: een bed voor je hond met zonnescherm. BRILJANT.

 

In dit geval ga ik hem wel gebruiken voor mijn kat trouwens, maar dat lijkt me geen enkel probleem. Is-ie lekker ruim voor haar. Maar voor € 24,99 kan ik dit toch niet laten liggen? Hoe gezellig om in de tuin, balkon, dakterras — gewoon buiten, dus — te liggen samen met je viervoeter. En we hebben deze week ineens te maken met een zon die zich laat zien (al blijft de temperatuur nog wat achter), dus de Lidl snapt ook: we maken ons nu al klaar voor de zomer.

 

Mocht je viervoeter liever gewoon volle bak zonnen zonder dat zonnescherm, ook geen probleem: die kan je er namelijk vanaf halen. Ik vind het echt een te gek ding. Lidl, jullie zijn lekker bezig. Qua gadgets voor je huisdier zijn jullie inmiddels echt de allerbeste geworden. En goedkoopste. Hoppa, in het winkelmandje hiermee.

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer