De lekkerste Hema-hotdogsaus verkopen ze nu per fles

 

Het is al jarenlang een ultieme guilty pleasure: ik kan niet langs de HEMA lopen zonder een hotdog naar binnen te proppen.

 

Het is de combinatie van dat malle, uitgeholde broodje in combinatie met dat lekkere zoute worstje en vooral ook: die HEMA-hotdogsaus. En laat die nou net voortaan te koop zijn voor thuis. Ik weet niet hoe het met jou zit: maar van dit soort kleine geneugten word ik oprecht blij.

 

Een mix van mayo en ketchup op mijn hotdog, mosterd? Prima, maar de hotdogsaus van HEMA is wat mij betreft de allerlekkerste. Het is een beetje zoals de mayo van de Mac: onovertroffen. Na jarenlang hopen is het eindelijk zo ver, de beroemde HEMA-hotdogsaus is nu ook los te koop, in een knijpfles. Je snapt dat ik zometeen naar de dichtsbijzijnde HEMA ren om dit meteen in huis te halen. Zó lekker.

 

Maar er is meer nieuws: de HEMA-hotdogs zijn natuurlijk al een tijdje in thuiskits te verkrijgen. Een belangrijke verbetering is dat deze vanaf nu voorzien zijn van het Beter Leven keurmerk. Ook zijn de vegan groente hotdogs nu in diezelfde kits te vinden, ontwikkeld door HEMA x &Samhoud. Zouden deze vegan dogs het halen bij de ‘echte’? Ik neem ze gelijk mee. Met die lekkerste saus ooit móet het in ieder geval wel goed smaken.

 

Bron: FavorFlav.nl

Door: Redactie FavorFlav