De kaas-challenge

Schiet mij maar lek, ik snap het niet meer. Ik ben echt te porren voor een geintje hoor, maar een plakje kaas in het gezicht van je kind gooien, is dat nu zo grappig?

 

Afgelopen week deelde twitteraar @unclehxlmes een filmpje waarbij hij schreef dat zijn kleine broertje had ‘gekaasd’. Wat gebeurt er dan, zul je je misschien afvragen? Nou, hou je vast… Een peutertje, dat niks in de gaten heeft, krijgt zomaar uit het niets een plakje kaas in zijn gezichtje geslingerd. Lachen man! Die video gaat inmiddels viraal en ik zie de bui alweer hangen. Dat levert natuurlijk weer miljoenen likes op van mensen die hetzelfde willen proberen. Dus er zitten inmiddels wereldwijd talloze peuters met een plak kaas op hun hoofd.  
 
Natuurlijk worden alleen de filmpjes gedeeld van kinderen die hierom moeten lachen. Anders is het zielig en vooral niet grappig. Ik ben bang dat ik er sowieso niet zo erg om kan lachen. Noem me maar zuur of humorloos. Misschien begrijp ik het niet helemaal, dat zal het zijn. Jij wel?

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit