De dag dat je besluit toch maar een minnares te nemen

 

Soms is het leven en de liefde hopeloos. Dan kan een derde persoon zorgen voor een sprankje hoop en wellicht nieuwe impulsen.

 

 

Dachten wij zo bij het lezen van een zielige aflevering Moderne Liefde in de VK van 25 september.

 

In het bewuste artikel geeft ene Elias (57 en natuurlijk niet zijn werkelijke naam) een inkijkje in zijn dramatische huwelijks dat al jaren seksloos is. Kinderen zijn er wel, maar die zijn allemaal zonder hartstocht en op een soort klinische, biologische wijze verwekt. Elias smeekt zijn vrouw – na bijna 25 jaar samen te zijn – bijna om een aanraking, een teken van communicatie. Hoeft allang niet meer seks te zijn, want die hoop heeft hij eigenlijk al enige tijd geleden opgegeven, dan maar een laffe massage met samen gekochte geparfumeerde olie van Rituals. Maar zijn vrouw vindt het maar gezeur, gedoe en zwijgt en zucht enkel. Ze gaan nu in relatietherapie.

 

WIJ ZIJN GEEN RELATIEPROF EN ZEKER GEEN PSYCHIATER, MAAR ERGENS DIEP IN ONS SYSTEEM ZEGT EEN STEM: NEEM EEN MINNARES

 

Volgens de deskundigen ontstaan die situaties door verschillende factoren: een nieuwe verliefdheid en dat betekent nieuwe aandacht en naar elkaar luisteren; adoratie en het opnieuw ontdekken van de lichamelijke liefde met iemand anders; een nieuwe impuls aan een soms ingeslapen leven en energie door verliefdheid en de wil om elkaar te zien.

 

JE ZULT OVERIGENS NIET DE EERSTE MAN ZIJN DIE EEN MINNARES NEEMT. IN FRANKRIJK IS HET BIJNA EEN VOORWAARDE VOOR EEN GEZOND EN GESLAAGD HUWELIJK. ALLE FRANSE KONINGEN EN PRESIDENTEN GINGEN U VOOR! DE THAISE KONING KROONT ZIJN MINNARES GEWOON WAAR ZIJN OFFICIËLE VROUW BIJ AANWEZIG IS!

 

De Thaise koning doet niet moeilijk over een vrouw meer of minder…

 

Een minnares kan jouw ogen openen en een totaal nieuwe wereld tonen. Je bent niet voor niks 57 jaar geworden! Het is nu of nooit, geloof ons. Je bent de schaamte voorbij en een nieuwe liefde zal nieuwe en onvermoede energiebronnen aanboren. Man, nu kan het nog!

 

Bovendien lazen we in hetzelfde VK Magazine een mooi citaat van schrijver en columnist Yvonne Kroonenberg (Playboy en boek Alles went behalve een vent): ‘Van vreemdgaande mannen hoef je je vaak niks aan te trekken. Er zit niks achter, ze staan op een gegeven moment gewoon met hun broek op de knieën. Vrouwen gaan vaker vreemd om iets recht te zetten.’

 

Door: Redactie Falder