De Britten zijn dol op prinses Charlotte

 

En na deze actie van de vierjarige snap ik ook echt wel waarom…

 

 

Afgelopen donderdag waren Kate Middleton, prins George en prinses Charlotte aanwezig op een door Kate en William georganiseerde zeilwedstrijd. Natuurlijk is er dan ruim publiek en pers aanwezig, dus natuurlijk moeten de royals zich dan eigenlijk aan strenge etiquetteregels houden. Maar Charlotte had daar duidelijk even geen zin in. Toen haar moeder voorstelde om naar de camera’s en het publiek te zwaaien stak ze haar tong uit. Zo schattig. Je kan een vierjarige natuurlijk ook niet dwingen om altijd maar netjes te blijven doen.

 

Hoe Kate reageerde? Dat was misschien nog beter. Ze lachte lekker hard mee met haar kleine dochtertje. En dat is eigenlijk ook gewoon de enige goede reactie. Sinds donderdag is het ook niet gek dat prinses Charlotte er veel Britse fans bij heeft en is ze het gesprek van de dag. Kijk hieronder maar naar het filmpje en de tweets die laten zien hoe lief iedereen haar eigenlijk gewoon vindt. En terecht.

 

 

 

 

Door: Danique van Leeuwenstijn

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Samen met haar Britse vriend woont ze in het hartje van Londen. Zelf is ze gek op reizen, gezelligheid, koken, goede wijn, en vintage treasures.

Afbeelding van Danique van Leeuwenstijn