De 8 beste kwaliteiten van vrouwen die zwarte kleding dragen
 

Volledig in het zwart gekleed gaan is altijd een goed idee, maar dat wist je natuurlijk allang.

 

Ze vervelen nooit, zijn oneindig goed te combineren en ermee vloeken is onmogelijk. Maar wat blijkt? Er plakken nog veel meer pluspunten aan dit kleurtje. Trek jij het liefst iedere dag iets zwarts uit de kast? Vooral blijven doen, want deze kleur roept allesbehalve saaiheid op.

 

1. Je bent efficiënt

 

Je hebt niet veel tijd nodig om je om of aan te kleden. Zo ongeveer alles wat in je kast valt namelijk hartstikke lekker met elkaar te combineren. Zwart is een ontzettend makkelijke kleur.

 

2. Tijdloos

 

Dat ongemakkelijke moment van ‘heb ik dit echt gedragen?’ is op jou niet van toepassing. Ladies in black weten precies wat hun stijl is en laten zich niet snel beïnvloeden door nieuwe trends.

 

3. Saai? Echt niet!

 

Door jouw zwarte garderobe durf je te experimenteren met een mooie donkere eyeliner, cool kapsel of fel gekleurde lip.

 

4. Zelfverzekerd

 

Niemand maakt jou iets wijs, je weet precies wat je wel of niet wilt. En dat is dus niet oma’s bloemetjesgordijn in maxi formaat of chemische groene skinny.

 

5. Je bent recht voor z’n raap

 

Je zegt wat je wilt en legt de focus op de doelen die je wilt bereiken. En mocht dat even niet zo lekker lopen, dan ga je er vol gas tegenaan. Kan niet bestaat niet.

 

6. Je bent likeable

 

Zo is uit onderzoek gebleken dat vrouwen die zwart dragen sneller knapper, succesvoller en zelfverzekerder worden gevonden.

 

7. Stijlicoon

 

Je ziet er altijd perfect afgestyled uit. De plank misslaan is dankzij je zwarte garderobe zo goed als onmogelijk.

 

8. Who run the world?

 

Uit onderzoek is gebleken dat zwart dragen ervoor zorgt dat je macht en aanzien uitstraalt. Zo is zwart dé kleur als je indruk wilt maken op iemand en wordt zwart ook nog eens gezien als ontzettend aantrekkelijk. Het alleraantrekkelijkst zelfs van alle kleuren.

 

Door: Lilian Brijl

Afbeelding van Lilian Brijl