De 7 gerechten die niet kunnen mislukken

 

Zeg wijn, snacks of haute cuisine en de smulpapen van online foodmagazine FavorFlav weten waar te drinken, hoe het te eten en wat te koken. Dit keer serveren onze cheffies je: De 7 gerechten die niet kunnen mislukken.

 

 

Beloofd, dit durf je zelfs je schoonouders voor te schotelen.

 
VOOR
 

Börek met spinazie
Het ziet er ingewikkeld uit, maar dat is het niet. Dit recept komt eigenlijk neer op stukjes bladerdeeg vullen met spinazie en vervolgens het geheel in de oven schuiven, dat kan iedereen toch?

 

Garnalencocktail
Zelf de saus maken is al niet moeilijk, maar om het echt foolproof te maken, kun je de saus natuurlijk ook kant-en-klaar kopen. Dan hoef je de ingrediënten alleen nog maar te mengen. Kortom: er kan niets misgaan.

 

Knoflookbrood
Vers en warm brood met veel knoflook en boter, wat wil je nog meer? Deze hemel op aarde is dus ook totaal niet ingewikkeld en iedereen zal denken dat je de hele dag in de keuken hebt gestaan.

 

HOOFD
 

Melanzane alla parmigiana
Zelfs als je de tomatensaus zelf maakt, kan dit recept niet mislukken. De enorme hoeveelheid gesmolten kaas maakt sowieso indruk, want veel kaas is nooit een probleem en altijd een pré.

 

Roast
Een goede roast is ook echt niet zo moeilijk als het misschien lijkt. Met deze tips maak jij de perfecte roast waarmee je een blijvende indruk achterlaat op je vrienden.

 

 
NA
 

Chocolademousse
Iedereen houdt van chocolademousse. Nu is dit een dessert dat niet niet heel makkelijk te maken is, maar met dit makkelijke recept maak jij in no time de perfecte chocolademousse.

 

Eton Mess
Oké, zelfgemaakte meringue kan zeker wel mislukken. Maar wat als je de meringue gewoon bij de bakker haalt? Dan is Eton Mess slechts nog een kwestie van alles op een mooie manier in een glaasje kieperen, prima te doen toch?

 

 

Door: Redactie FavorFlav