Voor als jouw huisdier ook de baas thuis is

 

Eerlijk, ik kan best een luxepoes zijn, maar dat komt bij lange na niet in de buurt van mijn poes Pebbles — dat is pas écht een luxepoes.

 

 

Maar dat zal een bekend fenomeen zijn bij de huisdiereneigenaren onder ons: zolang zij het maar goed hebben zijn wij blij. En ik word al helemaal blij van deze hondensofa die ik gewoon ook voor m’n kat wil en ga gebruiken.

 

Te koop bij de Aldi (dat ik altijd liefkozend Knaldi noem, want ze knallen toch fijne dingen in hun winkel, dat is niet te doen) en ik wil het echt NU. Sowieso is deze hele collectie echt om van te smullen. Kijk nou die fluwelen trappetjes, zodat ook de kleine hondjes veilig van de bank af kunnen komen. Die zijn bijvoorbeeld maar £12.99 en je bent toch echt een dief van je eigen portemonnee als je ‘m níet koopt? Ja, dat is geen fout: het zijn inderdaad ponden.

 

De sofa’s en trappetjes zijn vooralsnog namelijk alleen te koop in de Engelse Aldi. Eh, joehoe, Knaldi, kunnen jullie deze even héél snel ook naar Nederland halen?! Bij voorbaat dank, alle honden- en katteneigenaren in Nederland.

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer