deel 256

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: De leukste vrouw

 

En dan ben je verrast dat je al meer dan tien reacties binnen hebt? Lieve schat, ik had je zo weer aangeschreven, je bent gewoon de leukste op dat hele internetgebeuren. En hier spreekt de ervaren vrouwen-profiel-evaluator. Laat ik je een beetje helpen. Wat nou als je je profiel terugbrengt tot:

 

Omschrijving van mijzelf:

Ik ben een leuke vrouw.

Mijn hobby’s/interesses zijn:

De liefde bedrijven.

Omschrijving van de man of vrouw met wie ik contact zoek:

Een leuke man.

Verwachtingen van vriendschap/relatie:

Zie hobby’s.

 

Zelfs dan zou het me niet verbazen als je veel reacties zou krijgen.

 

Yvonne is gewoon jammer. Zij was tenslotte de reden dat ik me in oktober inschreef. Zij was mijn eerste date-mail. Ja, en zo’n afwijzing is nooit leuk, zeker als je vermoedt dat het door de foto komt. Brengt me op iets anders, heb jij een camera? Dan kunnen we het Vondelpark in en leuke foto’s van elkaar maken die we zonder problemen kunnen gebruiken in onze quest naar liefde en geluk. Hé, ik moet de bek polijsten en dan naar de tandarts. Een ramp dat gebit van mij, dus dat wordt fijn.

 

Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen