deel 97

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Olé olé olé!

 

De nabeschouwing: heel leuke avond gehad met een charmante (belangrijk woord) man, hoewel hij in real life wel een stuk minder spannend is dan op zijn foto, waarop je zijn meer dan kale kruin uiteraard niet kon zien. We hebben gedronken, gegeten, gepraat, openhartig en eerlijk, gelachen en op de stoep ook nog even gezoend. Hij is aardig, niet saai, hoffelijk, niet opdringerig, heeft een fantastische stem en gaf me het gevoel dat ik een leuke vrouw ben. Niets aan de hand dus, ik heb absoluut gescoord.

 
Ach, laat ik maar niet stoerder doen dan ik ben: Joost zat me vanavond behoorlijk in de weg, kut, kut, kut (10x en dan heel hard!), deze Robert maakt(e) typisch niet in me los wat hij met het grootste gemak wél deed. Ik miste hem vanavond ontzettend, wilde hem bellen, sms’en, alles vertellen, maar dat heb ik natuurlijk niet gedaan. Ik wilde dat hij me daar zag zitten (Joost dus hè, voordat je me weer niet kunt volgen) en zou ingrijpen, verdomme, dat hij me aan mijn haren zou meeslepen naar zijn hol. Dit is dus niet makkelijk, want er gebeurde niet ‘niets’, alleen… zou mijn hart toch nog steeds bezet zijn? Nou ja, ik heb lekker vaag gedaan en wacht rustig af. Zo niet, dan niet.

 
Waarom ben ik toch zo hardleers? Ik heb wel wat gedronken en ben sentimenteel, ik weet het, ik moet naar bed, er een nachtje over slapen en het er morgen vooral niet met mijn psychiater over hebben.

 
XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen