deel 96

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Ambivalentie

 

Thanks,

 
Ben net in bad geweest en nu al op mijn paasbest uitgedost, komt Anna net thuis met onze gemeenschappelijke fiets mét een lekke band. Shit, moet ik naar het Olympisch Stadion gaan lopen. Dat is nog niet het ergste, maar terug natuurlijk wel, ik wil graag op ieder gewenst moment op mijn fiets kunnen springen tijdens zo’n date. Als ik nu weg wil rennen, ben ik eerst nog vijf minuten op mijn naaldhakken bezig op dat godverlaten stadionterrein. En dan wil zo’n man, als het leuk is en hij een beetje heer, me natuurlijk thuis brengen en dat mag ik niet van mijn vader, bij vreemde mannen in de auto stappen. Nou ja, ik mag wel meer dingen niet van hem en die doe ik ook. Ik zie wel en ja, ik zal voorzichtig zijn.

 
Jeetje, dat je meteen bij die vrouw thuis gaat eten. Dat zou ik zelf niet zo snel voorstellen. Maar goed, met jou loopt ze natuurlijk geen enkel risico (zal ik haar daar nog even over mailen?). En als je haar nu leuk vindt en zij jou? Voor je het weet liggen de ambivalente gevoelens (waar heb ik dat vaker gehoord?) toch op de loer. Of niet? Komt je eerste liefje volgende week eten en weet je het opeens allemaal niet meer.

 
Leuk hé, die afwijzing op mijn afwijzing van die oliebol? Ik moet er hard om lachen, je had zijn foto moeten zien: volkomen fout geklede man (zwarte coltrui in zijn broek!) voor een nog veel fouter schilderij, ik zou nog niet dood gevonden willen worden met zo’n type.

 
Ik ga ervoor, nog even zorgvuldig de strijdkleuren aanbrengen. Als ik op tijd thuis ben, schrijf ik je nog een nabeschouwing, anders lees je de uitslag morgen gewoon in de krant.

 
XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen