deel 95

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Fijne wedstrijd!

 

Heel veel plezier en scoren maar! Hoop voor je dat-ie geen keeper is geweest, want anders kom je er niet in…

 
Vanochtend een half uur met mijn date aan de telefoon gehangen. Klonk leuk. Dus dinsdagavond een afspraak bij haar thuis. Windt er ook geen doekjes om. Ze is psycholoog. Woont in Zaandam. Een eikel van een ex. Twee kinderen van acht en tien, zelf is ze 41. Ik laat me dus verrassen. Ik nu samenwonen? Geen sprake van, maar af en toe een leuke vrouw om me heen, waar ik vol genot verliefd op kan zijn, lijkt me heerlijk.

 
De afwijzing: wat bezielt die kerels? Een ‘lekker puh, ik vind jou ook niet leuk’. De natrap, ah, weer een voetbalterm. Ik ga weer verder en jij… Ga ervoor! Scoor dat punt en als-ie onverhoopt tegenvalt: tackelen die handel.

 
Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen