deel 94

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Rotdag?

 

Nog even, want er ligt een enorme klus op me te wachten, namelijk het op een rij zetten van alle kosten voor levensonderhoud etc., de volgende stap in de scheiding. Paul gaat vanmiddag naar de accountant, dus ik moet ook een bijdrage leveren van mezelf.
 
De miljonair met de slechte smaak antwoordde op mijn afwijzing dat hij ook zijn twijfels bij mij had. Daar moet ik altijd zo om lachen, in hun kuif getaste haantjes!
 
Je eerste liefje loopt duidelijk een beetje met haar ziel onder haar arm. Laat haar maar even, volgende week afspreken is more than fine, wie weet tot wat voor inzichten ze in de tussentijd nog komt.
 
Over rotdagen klagende dates? Getver, als je elkaar nog niet kent, doe je dat toch niet? Na vijftig mailtjes misschien (wij stevenen trouwens af op de honderd, feest!) Of klaagt ze grappig? Dat kan natuurlijk. Hoe oud is ze trouwens? Waar woont ze? Kinderen? Vertel je goede vriendin eens wat, man, dit zou er weleens een kunnen zijn die tussen de regels doorglipt, straks woon je samen en heb ik hét moment totaal gemist…
 
Ik ga naar zolder, mijn voetbaloutfitje tevoorschijn toveren (Feijenoord natuurlijk!) én mijn nagels rood-wit lakken.
 
XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen