deel 75

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Ontzettende oliebol!

 

Jezus, mannen, begrijpen jullie dan niets?

 
Als je niet vraagt hoe het met haar gaat, vindt ze je waarschijnlijk een ontzettende lomperik.

JE MOET ALLEEN NIET INGAAN OP HAAR PROBLEMEN MET DIE MAN, ONTZETTENDE OLIEBOL! Nou ja, ik doe mijn best, meer kan ik niet doen…

 
Over mijn werk: ze drammen niet (meer), dat deden ze wel de eerste week, want ze hebben me hard nodig. Maar ik ben net wakker geworden met het gevoel dat ik wel weer aan de slag wil. Misschien volgende week weer een dagje proberen. Voorlopig lijkt het me ideaal om twee dagen per week naar Rotterdam te gaan en een dag thuis te werken, twee ochtenden of zo. Dan heb ik drie ochtenden en middagen om Hendrikje te brengen en te halen en genoeg tijd om een aanwezige moeder te zijn en verder tot mezelf te komen. Drie dagen lijkt me wel het maximum, ook al ga ik dan minder verdienen, maar dat heft zich misschien wel op als ik ook wat freelance opdrachten ga doen.

 
Vrijdagmiddag ga ik met Hendrikje naar een oude vriendin met wie ik ook in mijn studentenhuis gewoond heb. Ze woont met haar man en drie zoontjes in Brabant. Er lekker even uit, ik heb inmiddels lang genoeg binnen gezeten.

 
Kortom, de boel begint weer te borrelen. Over borrelen gesproken…

 
XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen