deel 62

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte 

Aan: Tom

Onderwerp: The Voice enzo…

 

Ja, ik heb ook The Voice gekeken, verstand-op-nul-amusement, fijn!

 

Ik heb alweer een contactverzoek van een op het eerste gezicht leuke man ontvangen, kreeg daarna bijna een paniekaanval, maar heb mezelf ernstig toegesproken: weer daten prima, maar één per keer, zodat het geen gekkenhuis wordt. En héél kritisch zijn.

 

Ik vind het eigenlijk wel lekker zonder Hendrikje, maar dat komt misschien ook wel omdat ze vrijwel altijd bij mij is. Morgen naar het strand en naar een kunstbeurs met mijn vriendin Esther. Dat strand wordt nog wel lastig, maar ja, ik wandel er al zo lang en met zo veel plezier, dat laat ik me toch niet afnemen door die paar herinneringen aan Joost. Realiseer me trouwens net dat ik vandaag niemand gesproken heb…

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen