deel 50

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom 

Aan: Charlotte

Re: Treurnis

 

Deze jongen kan toch niet slapen, dus ik antwoord wel. De hele avond op de bank gezeten, met de tv uit, muziek geluisterd, dat was lang geleden. Emoties kunnen hoog oplopen.

 

So much for wat ik zei. Ik had echt de hoop dat je de streep had getrokken. Je bent me er een, maar ik hou vol. Onbeantwoorde verliefdheid is vreselijk. En hier spreekt de expert. Voordat ik Suzanne leerde kennen, bestond mijn leven uit niets anders. Af en toe een flodder tussen de lakens, maar het merendeel bestond uit waanzinnige verliefdheden die onbeantwoord bleven. En wat doe je er mee? Laat me je de opdonder geven… niets. Dit moet je volkomen zelf meemaken en verwerken. Geen mens die je erbij kan helpen. Besef dat het leven doorgaat. Wat ik deed is me gedeeltelijk terugtrekken, emoties verwerken, wel in de wereld blijven natuurlijk en hangen aan de mensen om je heen. Proberen die gevoelens van hoop te onderdrukken en je op andere dingen te storten. Maar, en hier komt ie… absoluut geen contact meer. Dat is killing, en daar moet je nu echt sterk in zijn.

 

Goed, kwart voor één, ik ga proberen te slapen. Ik geef mezelf weinig kans, de adrenaline zit in mijn grote teen.

 

Kus, Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  Lees hier de volgende aflevering

Lees hier alle afleveringen