deel 49

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte 

Aan: Tom

Onderwerp: Grof vuil

 

Goed, die relatie van je jeugdliefde is dus meteen voorbij als alles volgens plan verloopt. Soms ga je namelijk ineens zélf keuzes maken.
Helaas komt ons grof vuil niet bij hem in de buurt, maar ik heb hem vandaag wel verteld (gemaild dus) wat ik er van vind en nu eens een keer écht. Ik denk dat de boodschap wel overgekomen is: hij hoeft alleen nog maar bij me aan te komen zonder alle flauwekul (vriendin, dates) en anders gewoon niet, ook geen contact meer, opzouten! Ik heb hem ook gezegd dat ik me afvraag wat voor man hij is met al die acties van hem, dat ik me daar dus niet langer voor leen en hem veel geluk gewenst op zijn dwaalspoor.
Blijf je vlinders nog even de baas en laat ze morgenavond lekker los! Ik hoop dat ik ook de eerste mag zijn die hoort wat er gebeurd is… De enige hoeft niet.
XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen